Iroda: 1012 Budapest
Márvány utca 16.
Telefon: (+36-1) 45-000-45 GPS: 47°29'44.268''N
19°1'37.632''E
e-mail
Nyomtatás
  (+36-1) 45-000-43
https://lanterv.hu/
mérnöki iroda  ■  épületgépészeti tervezés
 

Tisztelt Látogató!

A Lanterv Kft-t és annak elődjét a Lanterv Bt-t magánszemélyek alapították 1996-ban épületgépészeti tervezés, tanácsadás tevékenységgel. Az immár 23 éve sikeresen működő vállalkozás fejlődése a kezdetek óta töretlen, tevékenységünk és megbízóink köre folyamatosan bővül.

Szolgáltatásaink köre a tervezésen túl az engedélyeztetés, művezetés, műszaki szaktanácsadás területére is kiterjed, angol és német nyelven is.

Munkáink során a hangsúlyt a gyors, rugalmas és minőségi munkavégzésre fektetjük, célunk a megrendelő igényeinek teljes körű kielégítése.

Számos középület, ipari létesítmény, lakópark és családi ház mellett olyan nagy projektek teljes körű épületgépészeti tervezését is magunkénak mondhatjuk, mint a dél-koreai Hankook dunaújvárosi gyára, a budapesti New York Palota, a budapesti Tőzsde Palota - volt MTV székház 50 000 m2-es műemléképület - a Kanadai Tippin befektető csoporttal, Buro Happold, New York alvállalkozójaként, valamint az új Groupama Futball Stadion.

Nemcsak épületgépészeti, hanem - alvállalkozók bevonásával - más szakági tervezéssel is
(pl. közműellátás, sprinkler berendezés, automatika) állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Munkáink főként Magyarországon valósulnak meg, de Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban és Kenyában is végeztünk már tervezési munkát.

Tervezési munkáink építtetőinek döntő többsége külföldi. Ezért komoly tapasztalatot szereztünk a sokszor más földrészről idelátogató partnerekkel folytatott együttműködésben.

Kérjük, tekintse meg az alábbi képes
referenciáinkat; csak néhány példa azon munkák közül melyben részt vettünk az elmúlt évek során.

Lantos András

ügyvezető igazgató

vezető tervező

 

ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS

SZAKMAI TANÁCSADÁS

ÉPÜLETENERGETIKAI TANÚSÍTÁS

 
Minden jog fenntartva   |   © 2017 Lanterv Mérnöki Iroda Kft.  |  Telefon: (+36-1) 45-000-45
Kövessen minket!